Työhyvinvointia hyvässä seurassa -hyvinvointiohjelma tarjoaa yrityksille uusia ratkaisuja ihmisten liikuttamiseen

HC TPS on lanseerannut uuden hyvinvointiohjelman yhteistyössä suomalaisen ohjelmistoyritys HeiaHeian kanssa. Yhdistämällä TPS:n huippuluokan valmennusosaamisen ja olosuhteet sekä digitaalisen Heiaheia- sovelluksen, pystymme tarjoamaan entistä monipuolisempia ja kokonaisvaltaisempia hyvinvointipalveluja Turun seudun yrityksille.

Haluamme edistää ihmisten hyvinvointia

heiaheia_3
heiaheia_2

HC TPS:n uudistuneen strategian mukaisesti, tavoittelemme laajempaa roolia alueen elinvoimaisuuden ja hyvinvoinnin edistämisessä. Haluamme auttaa toisiamme kehittymään ja menestymään, ja tehdä Turun seudusta paremman paikan elää. Työhyvinvointipalvelut ovat olennainen osa tätä suurempaa kokonaisuutta. Tarjoamme kumppaneillemme sekä alueen muille yrityksille ratkaisuja erilaisiin työhyvinvointiin liittyviin haasteisiin.

Tarjoamme avaimet käteen palvelun

Tarjoamme avaimet käteen palvelua, joka on helppo toteuttaa ja tuottaa tutkitusti hyviä tuloksia. Jo entuudestaan suosittujen hyvinvointipalveluiden (luennot, tyhy-päivät, testaukset) lisäksi, voimme jatkossa tarjota entistä laajemman ohjelmakokonaisuuden, jolla voidaan innostaa työyhteisöä aktiivisuutta ja hyvinvointia tukeviin elämäntapoihin tukien samalla yhteisöllisyyttä ja me-henkeä työyhteisössä. Ohjelma kestää tyypillisesti 6 – 12 kk, jotta sillä saadaan aikaan konkreettisia muutoksia elämäntapoihin ja liikuntatottumuksiin. Ohjelman sisältö on suunniteltu sopivaksi kaikille, iästä ja lähtötasosta riippumatta.

Ohjelman sisältö räätälöidään yrityksen tarpeiden mukaan. Se voi sisältää erilaisia hyvinvointitoimenpiteitä ja yhteisiä tapahtumia kasvotusten tai etänä. Hyvinvointiteemoihin ja -toimenpiteisiin linkitettävät liikunta- ja hyvinvointihaasteet muodostavat rungon ohjelmalle. Niihin osallistuminen on helppoa ja innostavaa ja niiden avulla ohjelman keskeiset teema ja opit viedään arjen käytäntöihin sekä yrityksen kulttuuriin. Haasteita voidaan toteuttaa erilaisista hyvinvoinnin teemoista ja ja niillä voidaan kannustaa vaikkapa arkiliikkumisen lisäämiseen,  uusien lajien kokeiluun tai hyvinvointipisteiden keräämiseen nukkumalla, liikkumalla ja erilaisia mikrotekoja suorittamalla. Osallistujia motivoidaan matkan varrella tunnettujen TPS-henkilöiden videoterveisillä ja kannustusviesteillä. Reaaliaikainen raportointi mahdollistaa aktiivisuuden ja vaikuttavuuden seurannan sekä erilaiset palkitsemiset yksilö-, tiimi tai koko työyhteisön tasolla.

HC TPS:n liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvä syvällinen osaaminen yhdistettynä HeiaHeian tekniseen ratkaisuun ja kokemukseen tuhansista työhyvinvointiohjelmista antaa ainutlaatuiset valmiudet tukea yrityksiä työhyvinvoinnin edistämisessä. Se mahdollistaa koko työyhteisön kokoamisen yhteen yhteiseen ohjelmaan paikasta riippumatta. Me hoidamme ohjelman käynnistämisen, sisällöt, toimenpiteet ja seurannan, sinä liikunta- ja hyvinvointitekosi!

Lähde liikkeelle hyvässä seurassa!

Lisätietoa ohjelmasta ja muista TPS:n hyvinvointipalveluista:


HC TPS
Milja Kuikka
milja.kuikka@tps.fi
+358 40 935 4442

Video

Kuvat

hyvinvointipalvelut-9
hyvinvointipalvelut-3
hyvinvointipalvelut-8
hyvinvointipalvelut-5
hyvinvointipalvelut-4
hyvinvointipalvelut-1

Tuotteet

TPS Black and WhiteProject type

HyvinvointipalvelutProject type

JäämainontaProject type

Pre- ja postgameProject type

Kop-kolmion näyttöProject type

KuutiomainontaProject type

Yläled -mainontaProject type

Alaled -mainontaProject type

LaitamainontaProject type

VoittopuheetProject type

KokoonpanotProject type

PelipäiväProject type

Peliasu miehetProject type